© İlk Duy 2024

Yeniden Refah: ”Ankara Keçiören’in en büyük problemi trafik!”

Ankara’da Yeniden Refah Partisi Keçiören İlçe Başkanı Nuh Yaser Yıldırım, ilçenin en büyük problemlerinin trafik, altyapı ve esnafa yapılan zulüm olduğunu söyledi.

ANKARA MASASI Yeniden Refah Partisi Keçiören İlçe Başkanı Nuh Yaser Yıldırım, Keçiören’de yaşanan sıkıntıları aktararak, çözüm önerilerini sıraladı. İlçedeki üyelik çalışmalarının AK Partliler tarafından engellenmeye çalışıldığını iddia eden Yıldırım partisinin seçimi kazanması durumunda yapmayı planladıkları projelerini de anlattı.  Yıldırım, Keçiören’in en büyük probleminin trafik, altyapı sorunu ve esnafa yapılan zulüm olduğunu belirterek, "Şu andaki mevcut belediye başkanımızla ilgili, şu andaki mevcut yapıyla ilgili esnaftan çok büyük tepkiler alıyoruz. Trafik konusunda acayip derecede şikayetler var. Biliyorsunuz kentsel dönüşüme başlandı fakat Turgut Başkanımız bundan önce kendi yaptığı konuşmalarda yüksek şekilde mimariler olmayacağını belirtmişti. Keçiören’in şu andaki kentsel dönüşümüne baktığımız zaman da yüksek bir şekilde devam etmeye başladı. Altyapı şu anda hiçbir şekilde yok" diye konuştu.

İSİM VAR ÇALIŞMA YOK

Keçiörenli vatandaşların dinlenmediğinin altını çizen Yıldırım, "Problem çözeceğiz,  esnafı, vatandaşı dinleyeceğiz, çözümler bulacağız  diye Kent Konseyi kurdular. Şu anda sadece ismi var ama kendisi yok, çalışma yok. Konsey kuruyorsunuz madem değerlendirmeniz gerekiyor, insanları da dinlemeniz gerekiyor. Esnaftan, vatandaşlardan hiçbir şekilde dinlenme yok. Ben geldim, ben ağayım, ben paşayım mantığıyla olmaz. İnsanları dinlememiz gerekiyor" dedi.

HAYVANCILIK YAPANLAR MAĞDUR DURUMDA

Parti olarak Keçiören’deki projeleri de anlatan Yıldırım, Bağlum’da hayvancılık yapılan bir bölgeye yıkım kararı gönderildiğini bu nedenle hayvan sahiplerinin mağduriyet yaşadıklarını belirterek; "Genel başkanımızın da yayınlamış olduğu bir yerli ve milli kaynak paketi var. Senelik yaklaşık 150 milyar dolarlık bir kaynak paketinden bahsediyoruz. Bunu ilçelerde uygulamayı düşünüyoruz. Mesela hayvancılık, sıvı gübre üretimi, güneş enerjisi. Baktığımız zaman Keçiören’in durumu da bunlara müsait. Keçiören'de halihazırda hayvancılıkla uğraşan bir bölgemiz var. Fakat bu bölgemize de tuttular yıkım kararı gönderdiler. Buradaki hayvancılık yapan insanlar, geçimini sağlayan insanlar mağdur durumda. Onların hepsine yıkım kararı gitti. Mesela onları kalkındırabiliriz. Ne yapıyoruz? Hayvanları dışarıdan getiriyoruz. Keçiören'deki kendi hayvancılığımızı destekleyebiliriz. Dediğim gibi sıvı gübre üretimi" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER