Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

BJK, Ata’mızı on binlerin katılımıyla Dolmabahçe’de andı

BJK, Ata’mızı on binlerin katılımıyla Dolmabahçe’de andı
Beşiktaş JK, Ata’mızı, hayatını kaybettiği Dolmabahçe Sarayı’nda, on binlerce BJK taraftarı ve vatandaşımızın katılımıyla andı.

Beşiktaş JK, Ata’mızı, hayatını kaybettiği Dolmabahçe Sarayı’nda, on binlerce BJK taraftarı ve vatandaşımızın katılımıyla andı.

Ahmet Nur Çebi: ”Cumhuriyetimizin 100. Yılı’na ve camiamızın 120. Yılı’na ulaşmasını, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, o dönemde kimsenin hayal bile etmediği Cumhuriyet ülküsüne borçluyuz. Beşiktaş JK Başkanı olarak, şahsım ve Yönetim Kurulum adına; aziz hatırası önünde hüzün ve saygıyla eğiliyorum.”

120 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü kulübü Beşiktaş JK, Ata’mızı hayatını kaybettiği Dolmabahçe Sarayı’nda, on binlerceBJK taraftarı ve vatandaşımızın katılımıyla andı.

Anma Töreni’nde, Saat 09.05’te, on binlerin,tüm Türkiye ile birlikte tek yürek gerçekleştirdiği saygı duruşunun ardından, BJK BaşkanıAhmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, Dolmabahçe Sarayı, Anma Salonu’nuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği çiçekler bırakıldı. BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi, böyle bir farklılığı gerçekleştiren tek başkan oldu. Anma töreni boyunca,Beşiktaş JK tarafından yerleştirilen dev ekranlardan Ata’mızın fotoğraf ve video gösterimleri gerçekleştirildi.

Ahmet Nur Çebi: ”10 Kasım’ın verdiği derin hüznü, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, onun ilkelerine, hedeflerine sonsuza bağlı kalarak daha fazla anlamlandırabiliriz.”

Cumhuriyetimizin 100.Yılı’na ve camialarının 120.Yılı’na ulaşmasını, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, o dönemde kimsenin hayal bile etmediği Cumhuriyet ülküsüne borçlu olduğumuzu ifade eden BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi, anma mesajında şunları söyledi: ”Yaşamının belirli bir dönemini Akaretler’de geçiren ve ebediyete Dolmabahçe Sarayı’nda intikal eden ulu önderimiz Atatürk’ü, evinde, evimizde andık. BJK olarak, 20 yaşımızdan beri, Ata’mızın temel ülküsü olan Cumhuriyetimizin izindeyiz; Ata’mızın gösterdiği yoldan yürüyoruz ve sonsuza kadar yürüyeceğiz... 10 Kasım’ın verdiği hüznü, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, onun ilkelerine, hedeflerine sonsuza kadar bağlı kalarak daha fazla anlamlandırabiliriz. Beşiktaş JK Başkanı olarak, şahsım ve Yönetim Kurulum adına; Ata’mızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.” dedi.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!