Çanakkale
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Büyük Hareketlilik: Bu Altcoin Borsalardan Hızla Çekiliyor!

Büyük Hareketlilik: Bu Altcoin Borsalardan Hızla Çekiliyor!
(kriptokoin.com) Kripto piyasaları analiz aracı Santiment, yakın zamanda Chainlink hakkında bir güncelleme sundu. Popüler altcoin projesinde ...

(kriptokoin.com)

Kripto piyasaları analiz aracı Santiment, yakın zamanda Chainlink hakkında bir güncelleme sundu. Popüler altcoin projesinde, yatırımcılar için bir satın alma fırsatına işaret etti. İşte detaylar…

Chainlink için satın alma zamanı mı?

Göstergeler, ChainLink’in Temmuz ayının başından bu yana nasıl ivme kazandığını ve böylece aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi 1 Temmuz’dan bu yana yüzde 41 kârlı makul bir satın alma zamanı oluşturduğunu ortaya koyuyor. Veriler, kripto paraların borsalardan uzakta soğuk cüzdanlara taşınmasıyla, hareketsiz LINK’lerin nasıl büyük bir hareket yaşadığını gösteriyor. Santiment uzmanlarına göre bu son fiyat artışının birincil faktörü, borsalardaki LINK arzının son yedi gün içinde nasıl makul bir miktara düşmesi. Bu, daha uzun vadeli sahiplerin artık varlığı satın aldığını ve kağıt ellerin de piyasadan ayrıldığını gösteriyor.

Ek olarak, uyuyan LINK’ler, Haziran ayının sonundan itibaren büyük bir hareketlilik yaşıyor. Bu aynı zamanda, her zaman fiyat hareketinde bir artışa yol açtı. CoinMarketCap verilerine göre LINK fiyatı şu anda 24 saatlik 429.323.243 dolarlık işlem hacmi ile 8.46dolar seviyesinde işlem görüyor. Özellikle LINK, son 24 saatte yüzde 9.22 yükseldi. Önceki 30 gün içinde LINK 5.79 dolardan 8.49 dolara çıktı. ChainLink, CoinMarketCap’te 3.97 milyar dolarlık piyasa değeri ile 23. sırada yer alıyor. 4.19 milyar dolarlık piyasa değerine sahip FTX Token’ın hemen altında yer alıyor.

Ethereum’un Merge’ü ile Chainlink arasındaki ilişki

ChainLinkGod.eth tarafından yakın zamanda atılan bir tweet, ChainLink’in bu yıl 2022 Eylül’de gerçekleşecek olan Ethereum Merge setine nasıl entegre olacağını gösteriyor. Tweet, Chainlink protokolünün Merge sırasında ve sonrasında Ethereum üzerinde çalışmaya devam edeceğini vurguladı. Ancak, PoW forkları dahil olmak üzere Ethereum Blockchain fork’larını desteklemeyecektir.

PoW forklarının desteklenmesinin neden imkansız olduğunu açıklayarak, bunun LINK tokenını çoğaltacağına ve forklanmış PoW tokenlarının güvenli Veri Beslemeleri için gereken yeterli likiditeye sahip olma ihtimalinin düşük olduğuna işaret ediyor.

Borsalardaki altcoin arzı düşüşte

Borsalardaki arz, genel olarak piyasadaki traderların niyetini gösteren bir diğer temel göstergedir. Ölçüme göre, piyasa katılımcılarının çoğu şu anda varlıklarını satmak istemiyor. Bu nedenle merkezi borsalardaki arz soğuk cüzdanlara doğru kayıyor. Metriğe göre, coin arzının sadece %18’i merkezi borsalarda kalıyor. Bu, kripto para birimi üzerinde satış baskısı olmadığını gösteren nispeten düşük bir sayı.  LINK son birkaç hafta içinde yüzde 30’dan fazla fiyat artışı ve yerel piyasalarda başarılı hareket gösterdi. Böylece piyasadaki en büyük kriptolardan daha iyi performans göstermeyi başarıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!