Çanakkale
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

MADONNA’YI CANLANDIRACAK KİŞİ BELLİ OLDU!

MADONNA’YI CANLANDIRACAK KİŞİ BELLİ OLDU!
Madonna filmi söz konusu olunca, efsanevi sanatçı dizginleri eline alma kararı aldı! Pop’un Kraliçesi olarak bilinen Madonna, hayatını ve ...

Madonna filmi söz konusu olunca, efsanevi sanatçı dizginleri eline alma kararı aldı! Pop’un Kraliçesi olarak bilinen Madonna, hayatını ve sanatçı olarak yolculuğunu konu alan filmin yönetmen koltuğunun yanı sıra yapım ekibinde de yer alacak. ‘Little Women’ ve ‘Spider-Man: Homecoming’ filmlerinin yapımında yer alan Amy Pascal ile bir araya gelen Madonna, Hollywood’da nadir gerçekleşen bir duruma imza atmış olacak. Genelde yıldızlar kendilerini konu alan biyografik yapımlarda yer almazken Madonna, tüm kreatif süreçlerde bulunacak.

“Bir sanatçı, müzisyen, dansçı ve insan olarak hayatın beni çıkardığı yolculuğu anlatmak istiyorum” diyen Madonna, filmin odak noktasının her zaman müzik olacağının altını çizdi. “Odak noktası her zaman müzikte olacak. Müzik hayata devam etmemi sağladı, sanat ise beni hayatta tuttu,” diyen Madonna, “İlham kaynağı olabilecek ve söylenmemiş çok fazla hikaye var ve benden daha iyi kim anlatabilir. Roller coaster gibi olan hayatımı kendi vizyonum ve sesimle anlatmam çok önemli,” diye ekledi.

Daha önce de yönetmen koltuğunda olan Madonna, 2011’de Wallis Simpson ve Edward VIII’in aşkını anlatan ‘W.E.’ adlı kraliyet dramını ve 2008’de ise ‘Filth and Wisdom’ adlı filmin yönetmenliğini üstlenmişti. Madonna biyografik filminin vizyona ne zaman gireceği bilinmese de filmin Universal Pictures yapımı ile yayınanacağı belirtildi. Aşağıda yeni Madonna biyografik filmi hakkında bildiğimiz her şeyi görebilirsiniz…

MADONNA’YI KİM CANLANDIRACAK?

Variety’nin haberine göre ‘Inventing Anna’ ve ‘Ozark’ serilerinin yıldızı Julia Garner, yeni biyografik filmde Madonna’yı canlandıracak. Birçok aday arasında Madonna’nın favorisi olduğu söyleyenen Garner’ın oldukça rekabetli ve zorlu bir seçme sürecinden geçtiği biliniyor. Garner tarafından bir doğrulama gelmese de yakın bir zamanda film anlaşmasını imzalaması öngörülüyor. Haberlere göre Madonna seçmelerine Alexa Demie, Florence Pugh ve Sky Ferreira gibi isimler de katıldı.

Julia Garner (Getty Images)

SENARYOYU KİM YAZIYOR?

‘Juno,’ ‘Jennifer’s Body’ ve Young Adult’ gibi filmlerin senaryosunu üstlenen Oscar-Ödüllü senarist Diablo Cody’nin yeni Madonna filminin senaryosunu yazdığı söylenmişti. Ancak Cody, farklı projelere geçtiği için senaryoya Madonna devam edecek.



Film sürecinin sahne arkası görüntülerini paylaşan Madonna, Instagram’dan yaptığı paylaşımda, “Birçok yarayla evde kaldığınız zaman ne yaparsınız? Diablo Cody ile senaryo yazarsınız….” yazmıştı.




Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!