Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Staycation nedir işte size yepyeni bir tatil akımı

Staycation nedir işte size yepyeni bir tatil akımı
Staycation akımına katılın! Yıllarınızı geçirdiğiniz şehrin tadını bir de tatil yaparak çıkarın!

Her sene arkadaşlarınızla, sevgilinizle veya ailenizle aylar öncesinden yaptığınız tatil programları bu sene size de cazip gelmiyor mu? Belki bütçenizi erken bitirdiniz belki de yorgunluk sizi bu planları yapmaktan alıkoyuyor. Hiç üzülmeyin, sizin gibi düşünenler için artık yepyeni bir kavram var; Staycation.

Staycation, İngilizce’de ‘stay’ ve ‘vacation’ kelimelerinden türemiş. Yani ‘kalmak’ ve ‘tatile çıkmak’… İki ayrı anlamı da içerisinde barındırıyor. Biri yaşadığın şehirde kalarak tatil yapmak ve o şehrin daha önce keşfetmediğin alanlarını deneyimlemek, diğeri de evinden hiç çıkmadan gerçek otel konforuna ulaşmak. Stay-cation, şehirden çıkmayıp tatil yapmak demek.

Sadece bir hafta sonu dinlencesinden bahsetmiyoruz, şöyle 5 gün, hatta bir hafta uza kendi şehrinizde çıkacağınız bir tatil. Türkiye’nin her bölgesine yayılan Hilton’lar sizi ‘Staycation’ akımına uyarak, Türkiye’nin dört bir ucunu gezmeye, tatil deneyimini şehirden çıkmadan yaşamaya çağırıyor.

KENDİ ŞEHRİNİZİN TURİSTİ OLUN

Şehrinizi farklı bir bakış açısıyla görmek her zaman güzeldir. Bir günlüğüne turist olun ve İstanbul'daki tarihi yerleri gezmeye başlayın. Sultanahmet semtinde dolaşın, daha önce hiç bulunmadığınız turistik yerleri ziyaret edin. DoubleTree by Hilton’un ikonikleşen ‘cookie’leri keyfili bir mola için birebir. Bu yaz şehrin sokaklarında kaybolurken, hoş bir karşılama için DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı'yı ziyaret etmeyi unutmayın.

DİNLENMEYE ZAMAN AYIRIN

Küçük anların tadını çıkarmak tam bir ‘staycation’ aktivitesi. Bu yaz kendinize zaman ayırıp ‘Staycation’ döneminde yolunuzu mutlaka bir Spa salonuna çevirin. DoubleTree by Hilton Eskişehir, şehir hayatının karmaşından kaçmak isteyenlere sıradışı bir spa deneyiminin kapılarını aralıyor.

Tuz mağaralarından elde edilen yüksek mineralli tuz kristalleri ile düzenlenen Tuz odalarında alacağınız Tuz Terapisi (Haloterapi), ruhsal ve bedensel yenilenmeye birebir.

DENİZ OLMADAN BİR YAZ DÜŞÜNÜLEMEZ

Plajda ya da havuzda yatmadan bir tatil hayal edemiyorsanız, güneş arayanlar yolunu Muğla'ya çevirin. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa'da kendine özel plajıyla masmavi bir denizin keyfini çıkarın hem havuz başında keyif yapın. hem deniz kıyısı ile havuz arasında seçiminizi yapın.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!