Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Vücut tiplerine göre abiye nasıl seçilir?

Vücut tiplerine göre abiye nasıl seçilir?
(yasemin.com) Düğünlerin ya da mezuniyet etkinliklerinin arttığı bu dönemlerde abiye modelleri araştırılıyor. Biz de bu özel günlerde şık ...

(yasemin.com)

Düğünlerin ya da mezuniyet etkinliklerinin arttığı bu dönemlerde abiye modelleri araştırılıyor. Biz de bu özel günlerde şık görünmek isteyen kadınlar için vücut tiplerine uygun olabilecek abiyeler üzerine önerilerde bulunduk.

Peki vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir? İşte vücut tiplerine uygun abiye modelleri...

Düğünlerin artmasıyla beraber abiye modelleri üzerinde de hızla araştırma yapılmaya devam ediyor. Biricik ablanızın, en yakın arkadaşınızın, ya da kuzeninizin düğününde şıklığınızla "Ben buradayım" demek zor değil. Yalnızca düğün organizasyonları için değil sabırsızlıkla beklenen mezuniyet balolarında gecenin en şık görünümüne sahip olmak için veya özel davetlerde göz alıcı bir şıklık için vitrinlerde 2022 yılının yeni abiye modelleri yer alıyor. Moda, ürün derinliğini geniş tutarken her kıyafette olduğu gibi abiye modellerini de çeşitli kesim, kumaş ve renklerle sunuyor. Ancak birçok kadın vücut yapısını bilmeden abiye seçiminde bulunuyor. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde bazı kadınlar yalnızca manken üzerinde gördükleri kadar vücut tiplerini bilmeden aldıkları kıyafetlerle hayal kırıklığı yaşayabiliyor. Bunu en özel günlerinizde yaşamamanız için bu haberimizde vücut tiplerine göre abiye seçiminin nasıl olması gerektiğini yazdık. İşte vücut tiplerine göre abiye seçimi...

VÜCUT TİPİNE GÖRE ABİYE SEÇİMİ

  • Elma vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

Elma vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

ABİYEFON/ LACİVERT UZUN YIRTMAÇLI SATEN ABİYE: 1.499,00 TL

ALİS DRESS / TRENYOL SİYAH KEMERLİ UZUN KOLLU SİMLİ ŞİFON ABİYE: 967,56 TL

Kısa boyun, geniş omuz, kalın bel ve basen bölgesine inildikçe daralan vücut tipine 'Elma tipi' denir. Elma vücut tipine sahip olan kadınlar abiye seçiminde özellikle üst kısmını ince gösterebilmesi için V yaka tercih etmelidir.

  • Armut vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

Armut vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

Göğüsler küçük, omuzlar dar ve bel inceyken basen ve üst bacak bölgesinde geniş olan vücut tiplerine 'Armut tipi' denir. Böyle bir vücut tipine sahipseniz beli sıkıca saran basen bölgesinde bollaşan elbise ya da abiyeleri seçmeniz sizi olduğunuzdan daha ince gösterir.

ELEGANTMODAEVİ / TRENDYOL TESETTÜR ABİYE: 2.190 TL

LAMİA GİYİM / TRENDYOL BALIKÇI YAKA ÇAPRAZ DETAYLI ABİYE ELBİSE: 449,90 TL

  • Kum saati vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

Kum saati vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

Göğüs ve basen bölgesi bel bölgesine göre daha genişin olan vücut tipine 'Kum saati vücut tipi' denir. Eğer böyle bir vücut tipine sahipseniz bel bölgesini vurgulayan balık kesim elbiseler ya da basene kadar oturan, basen bölgesinde hafif genişleyen abiye elbise modellerini tercih ederek şık bir görünüm kazanabilirsiniz.

  • Dikdörtgen vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

Dikdörtgen vücut tipine uygun abiye nasıl seçilir?

ZKS GRUP TEKSTİL / TRENDYOL VOLAN DETAY V YAKA ŞİFON ABİYE ELBİSE: 299.00 TL

Geniş omuzlar, düz bir bel, dar basenler ve uzun bacaklar dikdörtgen vucüt tipine sahip olduğunuzu gösterir. Eğer siz de dikdörtgen bir vücut tipine sahipseniz abiye seçiminizi straplez ya da askılı modeller ya da düz kesim ve yüzücü tipi; çift parçalı uzun etekli elbise modelleri ya da kısa düz elbise modellerini deneyebilirsin.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!